Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Wij zorgen ervoor dat uw projecten wel slagen.

Mebe Advisering BV heeft al vele jaren ervaring in Projectbegeleiding op het gebied van complexe Infrastructuur en Sloopprojecten. We hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in projectbegeleiding en kunnen dan ook stellen dat wij de specialist zijn op gebied van projectbegeleiding voor complexe infrastructuur en sloopprojecten.

Bij Mebe Advisering B.V. is de projectbegeleiding verdeeld over twee core-businessen;

Infrastructuur:

Bij de projectbegeleiding van complexe infrastructuur kan Mebe Advisering B.V. u begeleiden bij de vele aspecten welke aan bod komen bij een dergelijk plan. Het grote voordeel dat dit met zich meebrengt is dat uw zeker weet dat overal aan is gedacht. Maar ook bij onvoorziene complicaties staat u er niet alleen voor. Mebe Advisering B.V. zorgt dan ook voor een razendsnelle oplossing, ze noemen ons niet voor niets “Troubleshooters”.

Sloop van de Mariusbouwer te Amsterdam
Sloop van de Mariusbouwer te Amsterdam

Sloopprojecten:

Ook bij het begeleiden van een sloopproject regelt Mebe Advisering B.V. alles van A tot Z neemt uw zorgen letterlijk uit handen. Met de ervaring van diverse groten slopen in de afgelopen jaren weet u gewoon dat u een goede partner in handen heeft genomen.

Waarom kiezen voor Projectbegeleiding van
Mebe Advisering?

U begrijpt het belang van een goede projectbegeleiding,niet alleen zorgt het ervoor dat uw project wordt uitgevoerd met het beste resultaat. Een goede projectbegeleiding zorgt er vooral ook voor dat uw project op tijd klaar zal zijn, niet onnodige kosten met zich mee zal brengen, maar ook dat u een partner heeft wanneer er toch onvoorzien iets het project dreigt te dwarsbomen. U hoeft dan niet als nog opzoek naar een bedrijf die u kan helpen, nee wij zitten er al bovenop. Nog voordat u er erg in heeft zal een onvoorzien probleem zijn opgelost. En dat natuurlijk in het belang van uw complexe infrastructuur of sloopproject.